Wordt geladen

Stemmen Gigantische 100 Hits

Oudejaarsdag op Gigant FM: De Gigantische 100 Hits! De beste platen die je hoort op Gigant FM. Deze lijst kan jij helpen samenstellen door te stemmen op onderstaande opties.

Je kan minimaal op 1 plaat stemmen en maximaal op 10 platen.

Je kan éénmalig stemmen, dit wordt bijgehouden op basis van je internetaansluiting. Het kan dus zijn dat iemand anders via dezelfde aansluiting al heeft gestemd. Wij kunnen dat niet uitzoeken en gaan hier niet over in discussie.

De onderstaande lijst is een voorselectie van platen die op Gigant FM worden gedraait. Om ervoor te zorgen dat platen meerdere stemmen krijgen is dit een beperkte selectie waarin we helaas niet elke plaat kunnen opnemen. Onderaan de lijst kan je nog een vrije keuze invullen. Vergeet niet onderaan de lijst op Stemmen Verzenden te klikken anders worden jouw stemmen niet opgeslagen. 

Je kan je stem uitbrengen tot en met tweede kerstdag. Roep ook vooral je vrienden en familie op (via Facebook) om ook te stemmen zodat we zoveel mogelijk stemmen krijgen en een zo leuk mogelijke Top 100!

Dit formulier is momenteel niet beschikbaar.

  • MansMedia
  • Onderdelenshop24.com
  • Het Monument
Het nieuws van Gigant FM
STORING!!

UPDATE: We hebben een noodverbinding kunnen realiseren dus er is weer muziek op de zender:-) Het geluid is overigens wel iets zachter dan normaal. Er is op het moment een grote storing bij onze verbindingsleverancier. Hier kan u als luisteraar problemen....

> lees verder
Gigant FM Iphone App beschikbaar

Gigant FM is er nu ook als app voor de iPhone. Je vindt deze gemakkelijk door in de AppStore te zoeken naar Gigant FM. Installeer de app en je kan o.a. luisteren via je telefoon (tip: gebruik een BlueTooth speaker!). Ook kan je ons nieuws lezen en de....

> lees verder
naar boven