Playlist

Adverteren

GigantFM bereikt één miljoen potentiele luisteraars in de provincies Groningen, Drenthe, Noordoost-Friesland, Ameland en Schiemonnikoog. Natuurlijk ook ver daarbuiten via internet.

Gigant FM is een commercieel radiostation dat sinds 2005 actief is. We zijn begonnen met internetradio, snel daarna volgt de kabel en glasvezel waardoor we in bijna heel Drenthe, Groningen, Noordoost Friesland, Ameland, Schiermonnikoog en via diverse (glasvezel) providers te beluisteren zijn. Met ruim 300.000 kabelaansluitingen mag Gigant FM zich een middelgroot radiostation noemen en bereikt dagelijks één miljoen potentiele luisteraars met al haar uitzendingen. Eind 2022 ging een wens van ons in vervulling, twee FM zenders in Coevorden (97.3) en Winschoten (89.8). Tegelijkertijd kwamen we ook nog op DAB+ (7C) in heel Groningen en Drenthe. Gigant FM is een geliefd radiostation in de regio.

Ons format

Gigant FM staat voor gezelligheid en herkenbaarheid. Een leuke en verrassende mix van Nederlandstalige muziek, Goud van Oud en piratenklassiekers. Veel luisteraars weten dit te waarderen. Onze muziek is bij zowel een jonger als ouder publiek erg populair, waardoor GigantFM een brede leeftijdsgroep aangespreekt.

Adverteren voor elk budget

Adverteren op Gigant FM? Geen probleem en goedkoper dan je denkt.

De kracht van onze reclame mensen is dat we luisteren naar onze klanten. Maatwerk is dan ook een woord wat vaak voorbij komt. Wij denken graag met je mee en maken een passende offerte voor ieder budget waarin jouw commercial naar wens wordt geproduceerd. Of het nu voor een week, maand of langere tijd is, wij verwelkomen je graag als klant!

Speciaal voor bedrijven die geen ruim budget hebben voor reclame, maar toch graag hun naamsbekendheid willen vergroten, is er nu een mogelijk om onze programma’s, de klok of onze nonstop-muziek uren te sponsoren.

Ook is er de mogelijk om te adverteren op onze website middels een banner. Ons banner systeem zorgt ervoor dat de advertenties regelmatig afwisselen en daardoor vallen ze extra op en trekt het snel de aandacht van een website bezoeker. Met één klik op een banner verschijnt de website van deze adverteerder.

Contact?

Ben je enthousiast na het lezen van ons verhaal? Neem dan contact met onze accountmanager op. Dit kan via reclame@gigantfm.nl of bel met 0591-302010 (optie 2). Zijn we even druk, laat dan een bericht achter in onze voicemailbox, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Graag tot ziens, bij het gezelligste station van Noord Nederland!