Wordt geladen

Adverteren

Bereik van een miljoen potentiele luisteraars in Groningen en Drenthe een gedeelte van Friesland en de eilanden Ameland en Schiemonnikoog

Gigant FM is een commercieel radiostation dat sinds oktober 2005 actief is. Eerst als internetradio station, snel daarna als kabel station in bijna geheel Drenthe en geheel Groningen en ook gedeelten van Friesland Ameland en Schiermonnikoog.In de omgeveing van Emmen ook op DAB +. Met tevens bereik via KPN glasvezel. Met 428.000 kabelaansluitingen mag Gigant FM zich een middelgroot radiostation noemen en bereikt Gigant FM dagelijks een klein miljoen potentiele luisteraars met haar uitzendingen. Ook is Gigant FM een geliefd radiostation in de rest van Nederland en ver daarbuiten via internet.

Format van Gigant FM

Gigant FM staat bekend als alternatief voor de inmiddels bijna helemaal verdwenen piratenzenders. Er wordt 70% Nederlandstalige muziek gedraaid wat graag beluisterd wordt door geheel Nederland en nog ver daarbuiten. Naast Nederlandstalig en Piratenklassiekers wordt Goud van Oud gedraaid in zowel Engels, Duits en instrumentaal. Veel luisteraars weten dit te waarderen. Deze muziek is bij zowel oudere als jongere luisteraars populair waardoor een brede leeftijdsgroep wordt aangesproken. Tevens worden deze piratenklassiekers op bijna geen enkele andere zender van dit formaat gedraaid.

Adverteren voor elk budget, op radio, internet en het Giganten Gala!

Uiteraard is het mogelijk te adverteren op Gigant FM. De kracht van onze reclame afdeling is het feit dat we luisteren naar de klant. Maatwerk is dan ook een woord wat vaak voorbij komt. Wij luisteren graag naar uw wensen en maken daar een passende offerte bij.De commercials worden geheel naar wens van de klant gemaakt en aan de hand van de lengte hiervan wordt er een prijs afspraak gemaakt. Of het nu voor een week, maand of langere tijd is, wij verwelkomen u graag als klant.

Voor bedrijven die geen ruim reclame budget hebben maar toch graag hun naamsbekendheid willen vergroten is het nu mogelijk om programma’s, de klok of nonstop muziek uren te sponsoren. U kunt al een week nonstop muziek "adopteren" vanaf 20 euro per week! Bij het sponsoren wordt aan het begin van het uur de naam van het bedrijf vermeld. Aan het produceren van een sponsor vermelding zijn geen kosten verbonden.

Ook is het mogelijk te adverteren op de website van Gigant FM middels een banner. Doordat de banners elkaar regelmatig afwisselen vallen ze extra op en zullen deze snel de aandacht van de website bezoeker trekken. Wanneer er op een banner wordt geklikt wordt uiteraard de website van de adverteerder geopend. 

Een derde mogelijkheid is het sponsoren van het Giganten Gala. Dit jaarlijkse evenement in Erica trekt duizenden bezoekers. Het is mogelijk om op deze dag uw logo op een groot scherm naast het podium met regelmaat te laten zien.

Neem contact op

U wilt meer informatie of heeft u zelf een idee voor sponsoring of reclame? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze reclame afdeling.

Dit kan via reclame@gigantfm.nl of een telfoontje naar 06-57266331

  • Onderdelenshop24.com
  • MansMedia
  • Het Monument
Het nieuws van Gigant FM
Stemmen op de Gigantische top 100!

Er kan weer gestemd worden op de Gigantische top 100 van Gigant FM. Via www.gigantfm.nl/stem kunt u weer stemmen op uw favoriete atiest of artiesten. Dit allemaal kan t/m de 2e kerstdag en de uitzending van onze top 100 is op oudjaarsdag. 

> lees verder
STORING!!

UPDATE: We hebben een noodverbinding kunnen realiseren dus er is weer muziek op de zender:-) Het geluid is overigens wel iets zachter dan normaal. Er is op het moment een grote storing bij onze verbindingsleverancier. Hier kan u als luisteraar problemen....

> lees verder
naar boven