Wordt geladen

Adverteren

GigantFM bereikt één miljoen potentiele luisteraars in de provincies Groningen, Drenthe, Noordoost Friesland, Ameland en Schiemonnikoog. Natuurlijk ook ver daarbuiten via internet.

Gigant FM is een commercieel radiostation dat sinds 2005 actief is. We zijn begonnen met internetradio. Als snel daarna volgt de kabel en glasvezel waardoor we in bijna heel Drenthe, Groningen, Noordoost Friesland, Ameland, Schiermonnikoog en via diverse glasvezel providers te beluisteren zijn. Met ruim 400.000 kabelaansluitingen mag Gigant FM zich een middelgroot radiostation noemen en bereikt dagelijks één miljoen potentiele luisteraars met al haar uitzendingen. Gigant FM is een geliefd radiostation in de regio.

Ons format

Gigant FM staat voor gezelligheid en herkenbaarheid. Een leuke en verrassende mix van Nederlandstalige muziek, Goud van Oud en piratenklassiekers. Veel luisteraars weten dit te waarderen. Onze muziek is bij zowel een jonger als ouder publiek erg populair, waardoor GigantFM een brede leeftijdsgroep aangespreekt.

Adverteren voor elk budget

Adverteren op Gigant FM? Geen probleem en goedkoper dan je denkt.

De kracht van onze reclame mensen is dat we luisteren naar onze klanten. Maatwerk is dan ook een woord wat vaak voorbij komt. Wij denken graag met je mee en maken een passende offerte voor ieder budget waarin jouw commercial naar wens wordt geproduceerd. Of het nu voor een week, maand of langere tijd is, wij verwelkomen je graag als klant!

Speciaal voor bedrijven die geen ruim budget hebben voor reclame, maar toch graag hun naamsbekendheid willen vergroten, is er nu een mogelijk om onze programma’s, de klok of onze nonstop-muziek uren te sponsoren.

Ook is er de mogelijk om te adverteren op onze website middels een banner. Ons banner systeem zorgt ervoor dat de advertenties regelmatig afwisselen en daardoor vallen ze extra op en trekt het snel de aandacht van een website bezoeker. Met één klik op een banner verschijnt de website van deze adverteerder.

Contact?

Ben je enthousiast na het lezen van ons verhaal? Neem dan contact met onze accountmanager op, dit kan via reclame@gigantfm.nl of bel met 0591-302010 (optie 2). Zijn we even druk, laat dan een bericht achter in onze voicemailbox, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Graag tot ziens, bij het gezelligste station van noord Nederland!

Het nieuws van Gigant FM
Ziggo stopt analoge doorgifte Gigant FM

Ziggo stopt eind dit jaar met de analoge doorgifte van Gigant FM in Drenthe en Groningen. Luister je dus nu nog analoog, oftewel heb je een FM tuner aangesloten met een kabel op de coax aansluiting van Ziggo? Dan zijn we straks niet meer te horen... Ziggo....

> lees verder
DAB+ Oost Groningen

Goed nieuws! Sinds zaterdag 26 juni zijn we op volle sterkte te beluisteren in geheel Oost Groningen op kanaal 12D via DAB+ ! De zender in Vlagtwedde was al enige tijd actief en Ter Apel staat nu ook aan! #gigantischinderegio #gigantfm #dab+

> lees verder
naar boven