Wordt geladen

Adverteren

Bereik van één miljoen potentiele luisteraars in Groningen, Drenthe noordoost Friesland, Ameland en Schiemonnikoog

Gigant FM is een commercieel radiostation dat sinds oktober 2005 actief is. Eerst als internetradio station, snel daarna als kabel station, in bijna geheel Drenthe, Groningen, noordoost Friesland, Ameland, Schiermonnikoog en via diverse glasvezel providers. Met 428.000 kabelaansluitingen mag Gigant FM zich een middelgroot radiostation noemen en bereikt dagelijks één miljoen potentiele luisteraars met haar uitzendingen. Ook is Gigant FM een geliefd radiostation in de rest van Nederland en ver daarbuiten via internet.

Ons format.

Gigant FM staat bekend als alternatief voor de inmiddels bijna helemaal verdwenen piratenzenders. Er wordt 70% Nederlandstalige muziek gedraaid wat graag beluisterd wordt door geheel Nederland en nog ver daarbuiten.
Naast Nederlandstalig en Piratenklassiekers wordt Goud van Oud gedraaid in zowel Engels, Duits, Frans en instrumentaal.

Veel luisteraars weten dit te waarderen, onze muziek is bij zowel oudere als jongere luisteraars populair waardoor een brede leeftijdsgroep wordt aangesproken. Tevens worden deze piratenklassiekers op bijna geen enkele andere zender van dit formaat gedraaid.

Adverteren voor elk budget.

Uiteraard is het mogelijk te adverteren op Gigant FM. De kracht van onze reclame afdeling is het feit dat we luisteren naar de klant. Maatwerk is dan ook een woord wat vaak voorbij komt. Wij luisteren graag naar uw wensen en maken daar een passende offerte bij. De commercials worden geheel naar wens gemaakt en aan de hand van de lengte hiervan wordt er een prijs afspraak gemaakt. Of het nu voor een week, maand of langere tijd is, wij verwelkomen u graag als klant.

Voor bedrijven die geen ruim reclame budget hebben maar toch graag hun naamsbekendheid willen vergroten is het nu mogelijk om programma’s, de klok of nonstop muziek uren te sponsoren. U kunt al een week nonstop muziek "adopteren" vanaf 20 euro per week! Bij het sponsoren wordt aan het begin van het uur de naam van het bedrijf vermeld. Aan het produceren van een sponsor vermelding zijn geen kosten verbonden.

Ook is het mogelijk te adverteren op de website van Gigant FM middels een banner. Doordat deze elkaar regelmatig afwisselen vallen ze extra op en zullen deze snel de aandacht van de website bezoeker trekken. Wanneer er op een banner wordt geklikt wordt uiteraard de website van de adverteerder geopend.

Contact?

Voor meer informatie kunt contact opnemen met onze accountmanager, dit kan via reclame@gigantfm.nl of bel met 0591-302010 (optie 2). Zijn we even druk, laat dan een bericht achter in onze voicemailbox. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op! Graag tot ziens, bij het gezelligste station van noord Nederland.

Het nieuws van Gigant FM
Nieuw geluid op GigantFM

Wellicht heb je het al gehoord: Sinds vandaag hebben we nieuwe vormgeving! De bezem hebben we er flink doorheen gehaald en vanaf vandaag wordt GigantFM nog leuker en gezelliger! Ook de nieuwste hits hoor je op ons station. Heb je nog opmerkingen? Mail....

> lees verder
Gigantische 100 Hits editie 2018

Daar issie dan! De Gigantische 100 Hits - editie 2018. De lijst is samengesteld door de luiteraars van Gigant FM die via onze site hebben gestemd.  Uitzending: oudejaarsdag van 8.00 tot 18.00 met veel gezelligheid en prijzen! De Gigantische 100....

> lees verder
naar boven