Wordt geladen

Adverteren

GigantFM bereikt één miljoen potentiele luisteraars in de provincies Groningen, Drenthe, noordoost Friesland, Ameland en Schiemonnikoog en ver daarbuiten, via internet.

Gigant FM is een commercieel radiostation dat sinds oktober 2005 actief is. We zijn begonnen met internetradio, al snel daarna volgt de kabel en glasvezel waardoor we in bijna heel Drenthe, Groningen, noordoost Friesland, Ameland, Schiermonnikoog en via diverse glasvezel providers te beluisteren zijn. Met ruim 400.000 kabelaansluitingen mag Gigant FM zich een middelgroot radiostation noemen en bereikt dagelijks één miljoen potentiele luisteraars met al haar uitzendingen. Ook is Gigant FM een geliefd radiostation in de rest van Nederland en ver daarbuiten via internet.

Ons format

Gigant FM staat bekend als alternatief voor de inmiddels bijna helemaal verdwenen piratenzenders. Er wordt 70% Nederlandstalige muziek gedraaid wat graag beluisterd wordt door diverse luisteraars in Nederland en ver daarbuiten. Naast veel Nederlandstalige muziek en piratenklassiekers draait GigantFM de hits van nu, goud van oud in diverse talen, zoals Engelstalig, Duitstalig, Franstalig en hoor je ook instrumentale muziek.

Veel luisteraars weten dit te waarderen, onze muziek is bij zowel een jonger als ouder publiek erg populair, waardoor GigantFM een brede leeftijdsgroep aangespreekt.

Adverteren voor elk budget

Adverteren op Gigant FM? Geen probleem en goedkoper dan je denkt.

De kracht van onze reclame mensen is dat we luisteren naar onze klanten. Maatwerk is dan ook een woord wat vaak voorbij komt. Wij denken graag met je mee en maken een passende offerte voor ieder budget waarin jouw commercial naar wens wordt geproduceerd. Of het nu voor een week, maand of langere tijd is, wij verwelkomen je graag als klant!

Speciaal voor bedrijven die geen ruim budget hebben voor reclame, maar toch graag hun naamsbekendheid willen vergroten, is er nu een mogelijk om programma’s, de klok of onze nonstop-muziek uren te sponsoren.

Je kunt al een week nonstop muziek "adopteren" vanaf 20 euro per week en voor langere tijd zijn er aantrekkelijke kortingen.

Ook is er de mogelijk om te adverteren op onze website middels een banner. Ons banner systeem zorgt ervoor dat de advertenties regelmatig afwisselen en daardoor vallen ze extra op en trekt het snel de aandacht van een website bezoeker. Met één klik op een banner verschijnt de website van deze adverteerder.

Contact?

Ben je enthousiast na het lezen van ons verhaal? Neem dan contact met onze accountmanager op, dit kan via reclame@gigantfm.nl of bel met 0591-302010 (optie 2). Zijn we even druk, laat dan een bericht achter in onze voicemailbox, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Graag tot ziens, bij het gezelligste station van noord Nederland!

Het nieuws van Gigant FM
Extra uitzendingen op Gigant FM!!

Gigant FM breidt de komende weken door de aankomende avondklok haar uitzendingen uit! Door de zorgwekkende Corona cijfers en de grote kans op een derde golf heeft de politiek besloten om een avondklok in te stellen vanaf 21 uur ’s avonds....

> lees verder
15 jaar Gigant FM

Deze maand bestaat Gigant FM maar liefst 15 jaar! De hele maand besteden we hier aandacht aan in onze uitzendingen en aan het eind van de maand, op zaterdag 30 en zondag 31 januari, maken we een prachtige uitzending met leuke onderwerpen en oud presentatoren....

> lees verder
naar boven