Via internet luisteren

Er zijn verschillende manieren om via internet online Gigant FM te beluisteren. Het makkelijkst is de webplayer. Hier hoeft niets voor worden geinstalleerd. U kunt ook rechtstreeks verbinding maken met onze streams door de streamadressen te openen met uw favoriete muziekprogramma.

Webplayer

Klik hier en luister meteen online mee!

U kunt aan de linkerkant op de knop Nu Luisteren klikken. Er zal dan geprobeerd worden een pop-up scherm te openen met daarin de muziekplayer. Op sommige computers wordt de pop-up niet geopend doordat er een pop-up blokade actief is. Deze dient u voor onze site uit te schakelen. Mocht dit niet lukken dan kan de webplayer ook via de site worden gebruikt, klik daarvoor hier. Als de standaard webplayer niet start kunt u bovenin ook nog enkele alternatieve players proberen. Op bedrijven en scholen kunnen streams soms niet worden gestart omdat dit wordt geblokkeerd. In dat geval werkt de KIJK LIVE link soms wel omdat die via een andere manier streamt. Bij het beeld uit de studio zit uiteraard ook het muzieksignaal!

Directe Livestreams

Aan de linkerkant van de site ziet u diverse iconen van bekende muziekspelers die u kunt gebruiken om te luisteren zoals VLC, Windows Media Player, Itunes, Winamp en Realplayer. Hiermee kunt u rechtstreeks naar de streams luisteren.

Hier de streamadressen als u deze wilt kopieren en plakken of overtypen:

 

Soms wil uw pc deze bestanden eerst opslaan op uw pc en kunt u deze vervolgens openen met een muziek programma. Hiervoor moet u wel de betreffende software hebben geïnstalleerd op uw PC. Deze is gratis te downloaden via de volgende links:

Players gratis downloaden

 

Mocht u ondanks bovenstaande informatie nog problemen ondervinden met het online luisteren naar Gigant FM dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Kijk ook eens naar:

NU OP GIGANT FM
http://www.onderdelenshop24.com
http://www.mansmedia.nl
http://www.hetmonument.nl