Wordt geladen

Informatie over Gigant FM

Muziek

Gigant FM is een regionale zender, gevestigd in zuidoost Drenthe, waar gezellige Nederlandstalige muziek de boventoon voert. Bij ons hoor je muziek die je op andere zenders nauwelijks hoort, maar waarvan wij denken dat we de mensen`er een plezier mee kunnen doen. Lekker veel Nederlandstalig met een Engelse knipoog, dat is ons motto. Veel oudere platen uit de jaren 60, 70, 80 en 90, maar ook nieuwe hits. Ook hoor je bij GigantFM piratenmuziek en daarvan de échte klassiekers.

Anderstalige muziek zoals Duitstalig, Franstalig en Engelstalig komt ook veel voorbij en vooral de gezellige meezingers, platen die op veel zenders als ’foute’ muziek wordt gezien.

GigantFM staat voor een bijzondere mix die door een grote groep luisteraars gedragen wordt. Wij merken dat zowel jong als oud graag luistert naar ons format.

Programma’s

Nonstop muziek voert de boventoon bij ons station. Dit wordt door veel luisteraars gewaardeerd, vooral de categorie die liever niet de DJ hoort presenteren. De programma’s die we hebben zijn in het weekend te horen en dan is er ook de gelegenheid om te reageren.

 

Het nieuws van Gigant FM
Stemmen kan!

Oudjaarsdag 2020 zendt Gigant FM weer de Gigantische 100 uit, vanaf 8 uur ’s ochtends. Je kunt vanaf nu stemmen via onze website en wel via www.gigantfm.nl/stem. Al vast veel plezier met het stemmen!!

> lees verder
Gigant FM op DAB+ in Oost Groningen!

Goed nieuws, Gigant FM is sinds zondag 08 november te beluisteren in heel Oost Groningen via het DAB+ netwerk van Radio Westerwolde. Het signaal is nog niet op volle sterkte, alleen de zender vlagtwedde is actief en wel op kanaal 12D. Dit signaal zal....

> lees verder
naar boven