Wordt geladen

Informatie over Gigant FM

Muziek

Gigant FM is een regionale zender, gevestigd in zuidoost Drenthe, waar gezellige Nederlandstalige muziek de boventoon voert. Bij ons hoor je muziek die je op andere zenders nauwelijks hoort, maar waarvan wij denken dat we de mensen`er een plezier mee kunnen doen. Lekker veel Nederlandstalig met een Engelse knipoog, dat is ons motto. Veel oudere platen uit de jaren 60, 70, 80 en 90, maar ook nieuwe hits. Ook hoor je bij GigantFM piratenmuziek en daarvan de échte klassiekers.

Anderstalige muziek zoals Duitstalig, Franstalig en Engelstalig komt ook veel voorbij en vooral de gezellige meezingers, platen die op veel zenders als ’foute’ muziek wordt gezien.

GigantFM staat voor een bijzondere mix die door een grote groep luisteraars gedragen wordt. Wij merken dat zowel jong als oud graag luistert naar ons format.

Programma’s

Nonstop muziek voert de boventoon bij ons station. Dit wordt door veel luisteraars gewaardeerd, vooral de categorie die liever niet de DJ hoort presenteren. De programma’s die we hebben zijn in het weekend te horen en dan is er ook de gelegenheid om te reageren.

 

Het nieuws van Gigant FM
Extra uitzendingen bij Gigant FM!

Koningsdag, komende maandag 27 april, hebben we extra uitzendingen bij Gigant FM. Vanaf 9 uur is het tijd voor “Gigant op verzoek extra” wat zal duren tot 12 uur, daarna twee uur lang “In de pas” en van 14 uur tot 17 uur “De....

> lees verder
Stream aanpassing

Ons streamplatform is aangepast, we zetten binnenkort ons oude platform uit. Hoor je een melding dat de stream binnenkort niet meer actief is zorg er dan voor dat je overschakelt. Voor onze APP verschijnt binnenkort een update, na installatie is daar....

> lees verder
naar boven