Wordt geladen

Informatie over Gigant FM

Muziek

Gigant FM is een regionale zender, gevestigd in zuidoost Drenthe, waar gezellige Nederlandstalige muziek de boventoon voert. Bij ons hoor je muziek die je op andere zenders nauwelijks hoort, maar waarvan wij denken dat we de mensen`er een plezier mee kunnen doen. Lekker veel Nederlandstalig met een Engelse knipoog, dat is ons motto. Veel oudere platen uit de jaren 60, 70, 80 en 90, maar ook nieuwe hits. Ook hoor je bij GigantFM piratenmuziek en daarvan de échte klassiekers.

Anderstalige muziek zoals Duitstalig, Franstalig en Engelstalig komt ook veel voorbij en vooral de gezellige meezingers, platen die op veel zenders als ’foute’ muziek wordt gezien.

GigantFM staat voor een bijzondere mix die door een grote groep luisteraars gedragen wordt. Wij merken dat zowel jong als oud graag luistert naar ons format.

Programma’s

Nonstop muziek voert de boventoon bij ons station. Dit wordt door veel luisteraars gewaardeerd, vooral de categorie die liever niet de DJ hoort presenteren. De programma’s die we hebben zijn in het weekend te horen en dan is er ook de gelegenheid om te reageren.

 

Het nieuws van Gigant FM
Extra uitzendingen op Gigant FM!!

Gigant FM breidt de komende weken door de aankomende avondklok haar uitzendingen uit! Door de zorgwekkende Corona cijfers en de grote kans op een derde golf heeft de politiek besloten om een avondklok in te stellen vanaf 21 uur ’s avonds....

> lees verder
15 jaar Gigant FM

Deze maand bestaat Gigant FM maar liefst 15 jaar! De hele maand besteden we hier aandacht aan in onze uitzendingen en aan het eind van de maand, op zaterdag 30 en zondag 31 januari, maken we een prachtige uitzending met leuke onderwerpen en oud presentatoren....

> lees verder
naar boven