Wordt geladen

Gudi Zeilmakerij

Zeilmakerij Gudi is gevestigd aan de Einsteinweg 17 in Coevorden. Het bedrijf heeft 2 vaste medewerkers en veel partimers.

Doordat één van de eigenaren wekzaam was bij een zeilmakerij die de werkzaamheden staakte werd besloten om zelf een bedrijf op te starten. Gudi is gespecialiseerd in reparatie maar vooral hebben ze een goede naam op het verrichten van maatwerk. Boot caravan of serre overal kan gudi een zeil voor maken en repareren. Ook worden er wel eens luchtkussens e.d. gerepareerd.

De openingstijden van het bedrijf zijn ma. t/m do. 9.00 uur tot 16.00 uur, vrijdag 9.00 uur tot 12.30 uur en in de weekenden gesloten.

Kijk ook op: http://www.gudizeilmakerij.nl

Gudi

Gudi

Gudi Zeilmakerij

Gudi Zeilmakerij

Het nieuws van Gigant FM
Extra uitzendingen bij Gigant FM!

Koningsdag, komende maandag 27 april, hebben we extra uitzendingen bij Gigant FM. Vanaf 9 uur is het tijd voor “Gigant op verzoek extra” wat zal duren tot 12 uur, daarna twee uur lang “In de pas” en van 14 uur tot 17 uur “De....

> lees verder
Stream aanpassing

Ons streamplatform is aangepast, we zetten binnenkort ons oude platform uit. Hoor je een melding dat de stream binnenkort niet meer actief is zorg er dan voor dat je overschakelt. Voor onze APP verschijnt binnenkort een update, na installatie is daar....

> lees verder
naar boven