Wordt geladen

Gudi Zeilmakerij

Zeilmakerij Gudi is gevestigd aan de Einsteinweg 17 in Coevorden. Het bedrijf heeft 2 vaste medewerkers en veel partimers.

Doordat één van de eigenaren wekzaam was bij een zeilmakerij die de werkzaamheden staakte werd besloten om zelf een bedrijf op te starten. Gudi is gespecialiseerd in reparatie maar vooral hebben ze een goede naam op het verrichten van maatwerk. Boot caravan of serre overal kan gudi een zeil voor maken en repareren. Ook worden er wel eens luchtkussens e.d. gerepareerd.

De openingstijden van het bedrijf zijn ma. t/m do. 9.00 uur tot 16.00 uur, vrijdag 9.00 uur tot 12.30 uur en in de weekenden gesloten.

Kijk ook op: http://www.gudizeilmakerij.nl

Gudi

Gudi

  • MansMedia
  • Het Monument
  • Onderdelenshop24.com
Gudi Zeilmakerij

Gudi Zeilmakerij

Het nieuws van Gigant FM
Megagigant 8 nov

Iedere week kiest de muziekredactie van GigantFM een Megagigant, deze week is dat de nieuwe single van Annet Nikamp, Vincent. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.annetnikamp.nl, daar is de single ook te bestellen.

> lees verder
Nieuw geluid op GigantFM

Wellicht heb je het al gehoord: Sinds vandaag hebben we nieuwe vormgeving! De bezem hebben we er flink doorheen gehaald en vanaf vandaag wordt GigantFM nog leuker en gezelliger! Ook de nieuwste hits hoor je op ons station. Heb je nog opmerkingen? Mail....

> lees verder
naar boven