Wordt geladen

Hermans Bouw Erica

Hermans Bouw is gevestigd aan de Verlengde Vaart Z.Z. 96 in Erica. Het bedrijf bestaat sinds 1998. Het bedrijf is ontstaan uit de drang om in economisch slechte tijden iets voor jezelf te beginnen. Het aantal personeelsleden varieert per project waaraan wordt gewerkt.

Hermans Bouw is niet echt gespecialiseerd in één tak van de bouw een project wordt in principe vanaf de fundering tot aan de nok van het dak afgeleverd. Dit wordt gerealiseerd met een groot aantal onderaannemers waarmee Hermans Bouw al jaren samenwerkt.

Daarom luidt het motto ook: HERMANS BOUW UW PARTNER IN ELK BOUWPROJECT.

Omdat de formule van Hermans Bouw succes vol blijkt zal er in de nabije toekomst ook weinig veranderen.

Hermans Bouw adverteert bij Gigant FM vanwege het grote aantal luisteraars en een goede mond op mond reclame en dat is het beste wat je kunt krijgen.

Kijk ook op: http://www.hermansbouw.nl

Projecten van Hermans Bouw:

Hermans

Hermans

Het nieuws van Gigant FM
Extra uitzendingen bij Gigant FM!

Koningsdag, komende maandag 27 april, hebben we extra uitzendingen bij Gigant FM. Vanaf 9 uur is het tijd voor “Gigant op verzoek extra” wat zal duren tot 12 uur, daarna twee uur lang “In de pas” en van 14 uur tot 17 uur “De....

> lees verder
Stream aanpassing

Ons streamplatform is aangepast, we zetten binnenkort ons oude platform uit. Hoor je een melding dat de stream binnenkort niet meer actief is zorg er dan voor dat je overschakelt. Voor onze APP verschijnt binnenkort een update, na installatie is daar....

> lees verder
naar boven