Wordt geladen

Hermans Bouw Erica

Hermans Bouw is gevestigd aan de Verlengde Vaart Z.Z. 96 in Erica. Het bedrijf bestaat sinds 1998. Het bedrijf is ontstaan uit de drang om in economisch slechte tijden iets voor jezelf te beginnen. Het aantal personeelsleden varieert per project waaraan wordt gewerkt.

Hermans Bouw is niet echt gespecialiseerd in één tak van de bouw een project wordt in principe vanaf de fundering tot aan de nok van het dak afgeleverd. Dit wordt gerealiseerd met een groot aantal onderaannemers waarmee Hermans Bouw al jaren samenwerkt.

Daarom luidt het motto ook: HERMANS BOUW UW PARTNER IN ELK BOUWPROJECT.

Omdat de formule van Hermans Bouw succes vol blijkt zal er in de nabije toekomst ook weinig veranderen.

Hermans Bouw adverteert bij Gigant FM vanwege het grote aantal luisteraars en een goede mond op mond reclame en dat is het beste wat je kunt krijgen.

Kijk ook op: http://www.hermansbouw.nl

Projecten van Hermans Bouw:

Hermans

Hermans

  • Het Monument
  • Onderdelenshop24.com
  • MansMedia
Het nieuws van Gigant FM
Tijdelijke onderbreking Ziggo

Vanavond na 22 uur zijn er werkzaamheden aan onze verbinding met Ziggo, daardoor zal het geluid van GigantFM tijdelijk onderbroken worden. Er blijft wel muziek, maar dan verzorgd door onze noodband. Uiterlijk maandagmorgen 7 uur zal het hoofdsignaal weer....

> lees verder
Verbindingsproblemen naar Kabel Noord

Update: Middels een noodverbinding zijn we weer te beluisteren. Er wordt gewerkt aan een definitieve oplossing. Op dit moment zijn er verbindingsproblemen met ons signaal naar Kabel Noord. Daardoor kunnen de luisteraars momenteel niet luisteren naar....

> lees verder
naar boven