Wordt geladen

Hermans Bouw Erica

Hermans Bouw is gevestigd aan de Verlengde Vaart Z.Z. 96 in Erica. Het bedrijf bestaat sinds 1998. Het bedrijf is ontstaan uit de drang om in economisch slechte tijden iets voor jezelf te beginnen. Het aantal personeelsleden varieert per project waaraan wordt gewerkt.

Hermans Bouw is niet echt gespecialiseerd in één tak van de bouw een project wordt in principe vanaf de fundering tot aan de nok van het dak afgeleverd. Dit wordt gerealiseerd met een groot aantal onderaannemers waarmee Hermans Bouw al jaren samenwerkt.

Daarom luidt het motto ook: HERMANS BOUW UW PARTNER IN ELK BOUWPROJECT.

Omdat de formule van Hermans Bouw succes vol blijkt zal er in de nabije toekomst ook weinig veranderen.

Hermans Bouw adverteert bij Gigant FM vanwege het grote aantal luisteraars en een goede mond op mond reclame en dat is het beste wat je kunt krijgen.

Kijk ook op: http://www.hermansbouw.nl

Projecten van Hermans Bouw:

Hermans

Hermans

  • Onderdelenshop24.com
  • MansMedia
  • Het Monument
Het nieuws van Gigant FM
Stemmen op de Gigantische top 100!

Er kan weer gestemd worden op de Gigantische top 100 van Gigant FM. Via www.gigantfm.nl/stem kunt u weer stemmen op uw favoriete atiest of artiesten. Dit allemaal kan t/m de 2e kerstdag en de uitzending van onze top 100 is op oudjaarsdag. 

> lees verder
STORING!!

UPDATE: We hebben een noodverbinding kunnen realiseren dus er is weer muziek op de zender:-) Het geluid is overigens wel iets zachter dan normaal. Er is op het moment een grote storing bij onze verbindingsleverancier. Hier kan u als luisteraar problemen....

> lees verder
naar boven