Wordt geladen

Gebroeders Prins Erica

Het autorecycling bedrijf van de Gebroeders Prins is gevestigd aan de Verlengde Vaart Z.Z. 50 in Erica. Oorspronkelijk was het bedrijf vanaf 1981 gevestigd in Nieuw Dordrecht maar is in de loop der jaren verhuisd naar Erica. Intussen is er ook een vestiging in Steenwijk. Momenteel werken er 10 man en 1 vrouw als personeel.

Autorecycling Gebroeders Prins is gespecialiseerd in gebruikte onderdelen en het recyclen van afgedankte auto’s dit gebeurt natuurlijk op een milieuvriendelijke manier.

De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Omdat het bedrijf aan de modernste eisen voldoet zullen er de komende tijd geen spectaculaire veranderingen plaats vinden.

Autorecycling Gebroeders Prins adverteert bij Gigant FM omdat dit radiostation behoorlijk veel luisteraars heeft en er altijd wel mensen onder die luisteraars zijn die  misschien net op zoek zijn naar bepaalde onderdelen.

Kijk ook op: http://www.gebroedersprins.nl

Gebroeders

  • Onderdelenshop24.com
  • Het Monument
  • MansMedia
Gebroeders Prins Erica

Gebroeders Prins Erica

Het nieuws van Gigant FM
Stemmen op de Gigantische top 100!

Er kan weer gestemd worden op de Gigantische top 100 van Gigant FM. Via www.gigantfm.nl/stem kunt u weer stemmen op uw favoriete atiest of artiesten. Dit allemaal kan t/m de 2e kerstdag en de uitzending van onze top 100 is op oudjaarsdag. 

> lees verder
STORING!!

UPDATE: We hebben een noodverbinding kunnen realiseren dus er is weer muziek op de zender:-) Het geluid is overigens wel iets zachter dan normaal. Er is op het moment een grote storing bij onze verbindingsleverancier. Hier kan u als luisteraar problemen....

> lees verder
naar boven