Wordt geladen

Gebroeders Prins Erica

Het autorecycling bedrijf van de Gebroeders Prins is gevestigd aan de Verlengde Vaart Z.Z. 50 in Erica. Oorspronkelijk was het bedrijf vanaf 1981 gevestigd in Nieuw Dordrecht maar is in de loop der jaren verhuisd naar Erica. Intussen is er ook een vestiging in Steenwijk. Momenteel werken er 10 man en 1 vrouw als personeel.

Autorecycling Gebroeders Prins is gespecialiseerd in gebruikte onderdelen en het recyclen van afgedankte auto’s dit gebeurt natuurlijk op een milieuvriendelijke manier.

De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Omdat het bedrijf aan de modernste eisen voldoet zullen er de komende tijd geen spectaculaire veranderingen plaats vinden.

Autorecycling Gebroeders Prins adverteert bij Gigant FM omdat dit radiostation behoorlijk veel luisteraars heeft en er altijd wel mensen onder die luisteraars zijn die  misschien net op zoek zijn naar bepaalde onderdelen.

Kijk ook op: http://www.gebroedersprins.nl

Gebroeders

  • Het Monument
  • MansMedia
  • Onderdelenshop24.com
Gebroeders Prins Erica

Gebroeders Prins Erica

Het nieuws van Gigant FM
Megagigant 8 nov

Iedere week kiest de muziekredactie van GigantFM een Megagigant, deze week is dat de nieuwe single van Annet Nikamp, Vincent. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.annetnikamp.nl, daar is de single ook te bestellen.

> lees verder
Nieuw geluid op GigantFM

Wellicht heb je het al gehoord: Sinds vandaag hebben we nieuwe vormgeving! De bezem hebben we er flink doorheen gehaald en vanaf vandaag wordt GigantFM nog leuker en gezelliger! Ook de nieuwste hits hoor je op ons station. Heb je nog opmerkingen? Mail....

> lees verder
naar boven