Wordt geladen

Gebroeders Prins Erica

Het autorecycling bedrijf van de Gebroeders Prins is gevestigd aan de Verlengde Vaart Z.Z. 50 in Erica. Oorspronkelijk was het bedrijf vanaf 1981 gevestigd in Nieuw Dordrecht maar is in de loop der jaren verhuisd naar Erica. Intussen is er ook een vestiging in Steenwijk. Momenteel werken er 10 man en 1 vrouw als personeel.

Autorecycling Gebroeders Prins is gespecialiseerd in gebruikte onderdelen en het recyclen van afgedankte auto’s dit gebeurt natuurlijk op een milieuvriendelijke manier.

De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Omdat het bedrijf aan de modernste eisen voldoet zullen er de komende tijd geen spectaculaire veranderingen plaats vinden.

Autorecycling Gebroeders Prins adverteert bij Gigant FM omdat dit radiostation behoorlijk veel luisteraars heeft en er altijd wel mensen onder die luisteraars zijn die  misschien net op zoek zijn naar bepaalde onderdelen.

Kijk ook op: http://www.gebroedersprins.nl

Gebroeders

  • MansMedia
  • Het Monument
  • Onderdelenshop24.com
Gebroeders Prins Erica

Gebroeders Prins Erica

Het nieuws van Gigant FM
Gigantische 100 Hits editie 2018

Daar issie dan! De Gigantische 100 Hits - editie 2018. De lijst is samengesteld door de luiteraars van Gigant FM die via onze site hebben gestemd.  Uitzending: oudejaarsdag van 8.00 tot 18.00 met veel gezelligheid en prijzen! De Gigantische 100....

> lees verder
De kerstdagen met Gigant FM.

Gigant FM heeft tijdens de kerstdagen een speciale kerstprogrammering. Tijdens beide dagen kun je jouw kerstgroet of plaat aanvragen. De gehele dag zal in het teken staan van de kerstdagen. Bent u er ook bij?

> lees verder
naar boven