Wordt geladen

Gebroeders Prins Erica

Het autorecycling bedrijf van de Gebroeders Prins is gevestigd aan de Verlengde Vaart Z.Z. 50 in Erica. Oorspronkelijk was het bedrijf vanaf 1981 gevestigd in Nieuw Dordrecht maar is in de loop der jaren verhuisd naar Erica. Intussen is er ook een vestiging in Steenwijk. Momenteel werken er 10 man en 1 vrouw als personeel.

Autorecycling Gebroeders Prins is gespecialiseerd in gebruikte onderdelen en het recyclen van afgedankte auto’s dit gebeurt natuurlijk op een milieuvriendelijke manier.

De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Omdat het bedrijf aan de modernste eisen voldoet zullen er de komende tijd geen spectaculaire veranderingen plaats vinden.

Autorecycling Gebroeders Prins adverteert bij Gigant FM omdat dit radiostation behoorlijk veel luisteraars heeft en er altijd wel mensen onder die luisteraars zijn die  misschien net op zoek zijn naar bepaalde onderdelen.

Kijk ook op: http://www.gebroedersprins.nl

Gebroeders

  • Onderdelenshop24.com
  • Het Monument
  • MansMedia
Gebroeders Prins Erica

Gebroeders Prins Erica

Het nieuws van Gigant FM
Tijdelijke onderbreking Ziggo

Vanavond na 22 uur zijn er werkzaamheden aan onze verbinding met Ziggo, daardoor zal het geluid van GigantFM tijdelijk onderbroken worden. Er blijft wel muziek, maar dan verzorgd door onze noodband. Uiterlijk maandagmorgen 7 uur zal het hoofdsignaal weer....

> lees verder
Verbindingsproblemen naar Kabel Noord

Update: Middels een noodverbinding zijn we weer te beluisteren. Er wordt gewerkt aan een definitieve oplossing. Op dit moment zijn er verbindingsproblemen met ons signaal naar Kabel Noord. Daardoor kunnen de luisteraars momenteel niet luisteren naar....

> lees verder
naar boven