Wordt geladen

Railroad Steakhouse

Railroad Steakhouse is gevestigd aan de Veilingstraat 13 in Veenoord. Het ontstaan van Railroad Steakhouse is een gevolg van de jarenlange wens van de 2 eigenaren om een eigen horeca zaak te starten. Intussen werken er de 2 eigenaren 3 parttime medewerkers in de bediening en 1 parttime keukenhulp.

Het specialisme van Railroad Steakhouse is natuurlijk hun overbekende spareribs die elke vrijdag voor slechts €15,- per persoon onbeperkt kunnen worden gegeten. Maar ook kunnen er leuke gezellige feestjes worden gegeven voor zowel kleine als grote gezelschappen.

De openingstijden zijn Donderdag t/m Zondag vanaf 12.00 uur s’middags.

Railroad Steakhouse is een jong en dynamisch restaurant dat steeds blijft vernieuwen en ook regelmatig leuke evenementen organiseert informatie hierover vindt u op de website.

Railroad Steakhous adverteert bij Gigant FM omdat het een leuk gezellig radiostation is dat in de regio (waar de doelgroep zit) goed beluisterd wordt. Radioreclame wordt niet weg gezapt zoals op tv en je slaat de pagina niet om zoals bij een krant. Je luistert automatisch en wij denken dat dit werkt.

Kijk ook op: http://www.railroadsteakhouse.nl

Railroad

Railroad

  • MansMedia
  • Het Monument
  • Onderdelenshop24.com
Railroad Steakhouse

Railroad Steakhouse

Het nieuws van Gigant FM
Tijdelijke onderbreking Ziggo

Vanavond na 22 uur zijn er werkzaamheden aan onze verbinding met Ziggo, daardoor zal het geluid van GigantFM tijdelijk onderbroken worden. Er blijft wel muziek, maar dan verzorgd door onze noodband. Uiterlijk maandagmorgen 7 uur zal het hoofdsignaal weer....

> lees verder
Verbindingsproblemen naar Kabel Noord

Update: Middels een noodverbinding zijn we weer te beluisteren. Er wordt gewerkt aan een definitieve oplossing. Op dit moment zijn er verbindingsproblemen met ons signaal naar Kabel Noord. Daardoor kunnen de luisteraars momenteel niet luisteren naar....

> lees verder
naar boven