Wordt geladen

Railroad Steakhouse

Railroad Steakhouse is gevestigd aan de Veilingstraat 13 in Veenoord. Het ontstaan van Railroad Steakhouse is een gevolg van de jarenlange wens van de 2 eigenaren om een eigen horeca zaak te starten. Intussen werken er de 2 eigenaren 3 parttime medewerkers in de bediening en 1 parttime keukenhulp.

Het specialisme van Railroad Steakhouse is natuurlijk hun overbekende spareribs die elke vrijdag voor slechts €15,- per persoon onbeperkt kunnen worden gegeten. Maar ook kunnen er leuke gezellige feestjes worden gegeven voor zowel kleine als grote gezelschappen.

De openingstijden zijn Donderdag t/m Zondag vanaf 12.00 uur s’middags.

Railroad Steakhouse is een jong en dynamisch restaurant dat steeds blijft vernieuwen en ook regelmatig leuke evenementen organiseert informatie hierover vindt u op de website.

Railroad Steakhous adverteert bij Gigant FM omdat het een leuk gezellig radiostation is dat in de regio (waar de doelgroep zit) goed beluisterd wordt. Radioreclame wordt niet weg gezapt zoals op tv en je slaat de pagina niet om zoals bij een krant. Je luistert automatisch en wij denken dat dit werkt.

Kijk ook op: http://www.railroadsteakhouse.nl

Railroad

Railroad

  • Onderdelenshop24.com
  • Het Monument
  • MansMedia
Railroad Steakhouse

Railroad Steakhouse

Het nieuws van Gigant FM
Gigantische 100 Hits editie 2018

Daar issie dan! De Gigantische 100 Hits - editie 2018. De lijst is samengesteld door de luiteraars van Gigant FM die via onze site hebben gestemd.  Uitzending: oudejaarsdag van 8.00 tot 18.00 met veel gezelligheid en prijzen! De Gigantische 100....

> lees verder
De kerstdagen met Gigant FM.

Gigant FM heeft tijdens de kerstdagen een speciale kerstprogrammering. Tijdens beide dagen kun je jouw kerstgroet of plaat aanvragen. De gehele dag zal in het teken staan van de kerstdagen. Bent u er ook bij?

> lees verder
naar boven