Wordt geladen

Railroad Steakhouse

Railroad Steakhouse is gevestigd aan de Veilingstraat 13 in Veenoord. Het ontstaan van Railroad Steakhouse is een gevolg van de jarenlange wens van de 2 eigenaren om een eigen horeca zaak te starten. Intussen werken er de 2 eigenaren 3 parttime medewerkers in de bediening en 1 parttime keukenhulp.

Het specialisme van Railroad Steakhouse is natuurlijk hun overbekende spareribs die elke vrijdag voor slechts €15,- per persoon onbeperkt kunnen worden gegeten. Maar ook kunnen er leuke gezellige feestjes worden gegeven voor zowel kleine als grote gezelschappen.

De openingstijden zijn Donderdag t/m Zondag vanaf 12.00 uur s’middags.

Railroad Steakhouse is een jong en dynamisch restaurant dat steeds blijft vernieuwen en ook regelmatig leuke evenementen organiseert informatie hierover vindt u op de website.

Railroad Steakhous adverteert bij Gigant FM omdat het een leuk gezellig radiostation is dat in de regio (waar de doelgroep zit) goed beluisterd wordt. Radioreclame wordt niet weg gezapt zoals op tv en je slaat de pagina niet om zoals bij een krant. Je luistert automatisch en wij denken dat dit werkt.

Kijk ook op: http://www.railroadsteakhouse.nl

Railroad

Railroad

  • Het Monument
  • MansMedia
  • Onderdelenshop24.com
Railroad Steakhouse

Railroad Steakhouse

Het nieuws van Gigant FM
Megagigant 8 nov

Iedere week kiest de muziekredactie van GigantFM een Megagigant, deze week is dat de nieuwe single van Annet Nikamp, Vincent. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.annetnikamp.nl, daar is de single ook te bestellen.

> lees verder
Nieuw geluid op GigantFM

Wellicht heb je het al gehoord: Sinds vandaag hebben we nieuwe vormgeving! De bezem hebben we er flink doorheen gehaald en vanaf vandaag wordt GigantFM nog leuker en gezelliger! Ook de nieuwste hits hoor je op ons station. Heb je nog opmerkingen? Mail....

> lees verder
naar boven