Wordt geladen

Railroad Steakhouse

Railroad Steakhouse is gevestigd aan de Veilingstraat 13 in Veenoord. Het ontstaan van Railroad Steakhouse is een gevolg van de jarenlange wens van de 2 eigenaren om een eigen horeca zaak te starten. Intussen werken er de 2 eigenaren 3 parttime medewerkers in de bediening en 1 parttime keukenhulp.

Het specialisme van Railroad Steakhouse is natuurlijk hun overbekende spareribs die elke vrijdag voor slechts €15,- per persoon onbeperkt kunnen worden gegeten. Maar ook kunnen er leuke gezellige feestjes worden gegeven voor zowel kleine als grote gezelschappen.

De openingstijden zijn Donderdag t/m Zondag vanaf 12.00 uur s’middags.

Railroad Steakhouse is een jong en dynamisch restaurant dat steeds blijft vernieuwen en ook regelmatig leuke evenementen organiseert informatie hierover vindt u op de website.

Railroad Steakhous adverteert bij Gigant FM omdat het een leuk gezellig radiostation is dat in de regio (waar de doelgroep zit) goed beluisterd wordt. Radioreclame wordt niet weg gezapt zoals op tv en je slaat de pagina niet om zoals bij een krant. Je luistert automatisch en wij denken dat dit werkt.

Kijk ook op: http://www.railroadsteakhouse.nl

Railroad

Railroad

Railroad Steakhouse

Railroad Steakhouse

Het nieuws van Gigant FM
Extra uitzendingen bij Gigant FM!

Koningsdag, komende maandag 27 april, hebben we extra uitzendingen bij Gigant FM. Vanaf 9 uur is het tijd voor “Gigant op verzoek extra” wat zal duren tot 12 uur, daarna twee uur lang “In de pas” en van 14 uur tot 17 uur “De....

> lees verder
Stream aanpassing

Ons streamplatform is aangepast, we zetten binnenkort ons oude platform uit. Hoor je een melding dat de stream binnenkort niet meer actief is zorg er dan voor dat je overschakelt. Voor onze APP verschijnt binnenkort een update, na installatie is daar....

> lees verder
naar boven