Wordt geladen

2 Wielers Martin Jeuring

2 wielers Martin Jeuring is gevestigd aan de Vaart z.z. 77 in Nieuw Amsterdam.

Het ontstaan van het bedrijf is het gevolg van het feit dat Martin wel eens wat anders wilde dan vrachtwagen rijden. Sinds 30 maart 2002 is het bedrijf uitgegroeid maar Martin is wel altijd als eenmansbedrijf verder gegaan af en toe met ondersteuning van Pa Jeuring. 2 Wielers Martin Jeuring is vooral gespecialiseerd in elektro fietsen.

De openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 9 tot 18 uur zaterdag van 9 tot 17 uur en donderdagavond koopavond.

Het bedrijf draait al jaren volgens een vast concept en daarom zijn er in de toekomst ook nog geen spectaculaire veranderingen te verwachten.

Martin adverteert bij Gigant FM omdat hij het gevoel heeft dat hier door de verkoop is gestegen en hij hoopt dat in de toekomst de verkoop nog meer zal stijgen.

Kijk ook op: http://www.martinjeuring.com

2

  • Het Monument
  • Onderdelenshop24.com
  • MansMedia
2 Wielers Martin Jeuring 1

2 Wielers Martin Jeuring 1

Het nieuws van Gigant FM
Tijdelijke onderbreking Ziggo

Vanavond na 22 uur zijn er werkzaamheden aan onze verbinding met Ziggo, daardoor zal het geluid van GigantFM tijdelijk onderbroken worden. Er blijft wel muziek, maar dan verzorgd door onze noodband. Uiterlijk maandagmorgen 7 uur zal het hoofdsignaal weer....

> lees verder
Verbindingsproblemen naar Kabel Noord

Update: Middels een noodverbinding zijn we weer te beluisteren. Er wordt gewerkt aan een definitieve oplossing. Op dit moment zijn er verbindingsproblemen met ons signaal naar Kabel Noord. Daardoor kunnen de luisteraars momenteel niet luisteren naar....

> lees verder
naar boven