Wordt geladen

2 Wielers Martin Jeuring

2 wielers Martin Jeuring is gevestigd aan de Vaart z.z. 77 in Nieuw Amsterdam.

Het ontstaan van het bedrijf is het gevolg van het feit dat Martin wel eens wat anders wilde dan vrachtwagen rijden. Sinds 30 maart 2002 is het bedrijf uitgegroeid maar Martin is wel altijd als eenmansbedrijf verder gegaan af en toe met ondersteuning van Pa Jeuring. 2 Wielers Martin Jeuring is vooral gespecialiseerd in elektro fietsen.

De openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 9 tot 18 uur zaterdag van 9 tot 17 uur en donderdagavond koopavond.

Het bedrijf draait al jaren volgens een vast concept en daarom zijn er in de toekomst ook nog geen spectaculaire veranderingen te verwachten.

Martin adverteert bij Gigant FM omdat hij het gevoel heeft dat hier door de verkoop is gestegen en hij hoopt dat in de toekomst de verkoop nog meer zal stijgen.

Kijk ook op: http://www.martinjeuring.com

2

  • Het Monument
  • Onderdelenshop24.com
  • MansMedia
2 Wielers Martin Jeuring 1

2 Wielers Martin Jeuring 1

Het nieuws van Gigant FM
Gigantische 100 Hits editie 2018

Daar issie dan! De Gigantische 100 Hits - editie 2018. De lijst is samengesteld door de luiteraars van Gigant FM die via onze site hebben gestemd.  Uitzending: oudejaarsdag van 8.00 tot 18.00 met veel gezelligheid en prijzen! De Gigantische 100....

> lees verder
De kerstdagen met Gigant FM.

Gigant FM heeft tijdens de kerstdagen een speciale kerstprogrammering. Tijdens beide dagen kun je jouw kerstgroet of plaat aanvragen. De gehele dag zal in het teken staan van de kerstdagen. Bent u er ook bij?

> lees verder
naar boven