Wordt geladen

2 Wielers Martin Jeuring

2 wielers Martin Jeuring is gevestigd aan de Vaart z.z. 77 in Nieuw Amsterdam.

Het ontstaan van het bedrijf is het gevolg van het feit dat Martin wel eens wat anders wilde dan vrachtwagen rijden. Sinds 30 maart 2002 is het bedrijf uitgegroeid maar Martin is wel altijd als eenmansbedrijf verder gegaan af en toe met ondersteuning van Pa Jeuring. 2 Wielers Martin Jeuring is vooral gespecialiseerd in elektro fietsen.

De openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 9 tot 18 uur zaterdag van 9 tot 17 uur en donderdagavond koopavond.

Het bedrijf draait al jaren volgens een vast concept en daarom zijn er in de toekomst ook nog geen spectaculaire veranderingen te verwachten.

Martin adverteert bij Gigant FM omdat hij het gevoel heeft dat hier door de verkoop is gestegen en hij hoopt dat in de toekomst de verkoop nog meer zal stijgen.

Kijk ook op: http://www.martinjeuring.com

2

2 Wielers Martin Jeuring 1

2 Wielers Martin Jeuring 1

Het nieuws van Gigant FM
Extra uitzendingen bij Gigant FM!

Koningsdag, komende maandag 27 april, hebben we extra uitzendingen bij Gigant FM. Vanaf 9 uur is het tijd voor “Gigant op verzoek extra” wat zal duren tot 12 uur, daarna twee uur lang “In de pas” en van 14 uur tot 17 uur “De....

> lees verder
Stream aanpassing

Ons streamplatform is aangepast, we zetten binnenkort ons oude platform uit. Hoor je een melding dat de stream binnenkort niet meer actief is zorg er dan voor dat je overschakelt. Voor onze APP verschijnt binnenkort een update, na installatie is daar....

> lees verder
naar boven