Wordt geladen

2 Wielers Martin Jeuring

2 wielers Martin Jeuring is gevestigd aan de Vaart z.z. 77 in Nieuw Amsterdam.

Het ontstaan van het bedrijf is het gevolg van het feit dat Martin wel eens wat anders wilde dan vrachtwagen rijden. Sinds 30 maart 2002 is het bedrijf uitgegroeid maar Martin is wel altijd als eenmansbedrijf verder gegaan af en toe met ondersteuning van Pa Jeuring. 2 Wielers Martin Jeuring is vooral gespecialiseerd in elektro fietsen.

De openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 9 tot 18 uur zaterdag van 9 tot 17 uur en donderdagavond koopavond.

Het bedrijf draait al jaren volgens een vast concept en daarom zijn er in de toekomst ook nog geen spectaculaire veranderingen te verwachten.

Martin adverteert bij Gigant FM omdat hij het gevoel heeft dat hier door de verkoop is gestegen en hij hoopt dat in de toekomst de verkoop nog meer zal stijgen.

Kijk ook op: http://www.martinjeuring.com

2

  • MansMedia
  • Het Monument
  • Onderdelenshop24.com
2 Wielers Martin Jeuring 1

2 Wielers Martin Jeuring 1

Het nieuws van Gigant FM
Stemmen op de Gigantische top 100!

Er kan weer gestemd worden op de Gigantische top 100 van Gigant FM. Via www.gigantfm.nl/stem kunt u weer stemmen op uw favoriete atiest of artiesten. Dit allemaal kan t/m de 2e kerstdag en de uitzending van onze top 100 is op oudjaarsdag. 

> lees verder
STORING!!

UPDATE: We hebben een noodverbinding kunnen realiseren dus er is weer muziek op de zender:-) Het geluid is overigens wel iets zachter dan normaal. Er is op het moment een grote storing bij onze verbindingsleverancier. Hier kan u als luisteraar problemen....

> lees verder
naar boven