Wordt geladen

2 Wielers Martin Jeuring

2 wielers Martin Jeuring is gevestigd aan de Vaart z.z. 77 in Nieuw Amsterdam.

Het ontstaan van het bedrijf is het gevolg van het feit dat Martin wel eens wat anders wilde dan vrachtwagen rijden. Sinds 30 maart 2002 is het bedrijf uitgegroeid maar Martin is wel altijd als eenmansbedrijf verder gegaan af en toe met ondersteuning van Pa Jeuring. 2 Wielers Martin Jeuring is vooral gespecialiseerd in elektro fietsen.

De openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 9 tot 18 uur zaterdag van 9 tot 17 uur en donderdagavond koopavond.

Het bedrijf draait al jaren volgens een vast concept en daarom zijn er in de toekomst ook nog geen spectaculaire veranderingen te verwachten.

Martin adverteert bij Gigant FM omdat hij het gevoel heeft dat hier door de verkoop is gestegen en hij hoopt dat in de toekomst de verkoop nog meer zal stijgen.

Kijk ook op: http://www.martinjeuring.com

2

  • MansMedia
  • Onderdelenshop24.com
  • Het Monument
2 Wielers Martin Jeuring 1

2 Wielers Martin Jeuring 1

Het nieuws van Gigant FM
Megagigant 8 nov

Iedere week kiest de muziekredactie van GigantFM een Megagigant, deze week is dat de nieuwe single van Annet Nikamp, Vincent. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.annetnikamp.nl, daar is de single ook te bestellen.

> lees verder
Nieuw geluid op GigantFM

Wellicht heb je het al gehoord: Sinds vandaag hebben we nieuwe vormgeving! De bezem hebben we er flink doorheen gehaald en vanaf vandaag wordt GigantFM nog leuker en gezelliger! Ook de nieuwste hits hoor je op ons station. Heb je nog opmerkingen? Mail....

> lees verder
naar boven