Wordt geladen

Autobedrijf Ferdy Snijders

Autobedrijf Ferdy Snijders is opgericht in 2009. Ferdy doet dit samen met pa Snijders hij verzorgt verkoop en administratie.

Doordat het pand waarin Autobedrijf Ferdy Snijders is gevestigd leeg stond kon hij z’n ambities waarmaken en na lange tijd een eigen zaak beginnen. Intussen werken er al 6 mensen in het bedrijf. In het bedrijf wordt er totaal onderhoud van alle merken auto’s en reparatie APK  en revisie gedaan.

Ook verkoop van nieuwe auto’s en occasions (zo’n 45 stuks op voorraad). Binnenkort hoopt het bedrijf nog uit te breiden met 2 nieuwe hefbruggen ook komt er nog een nieuwe monteur bij.

De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur.

Ferdy adverteert bij Gigant FM omdat hij er van overtuigd is dat adverteren werkt en bij Gigant FM is de verhouding kostprijs / reclame heel gunstig en hij is er van overtuigd dat hem dit al verscheidene klanten heeft opgeleverd.

Kijk ook op https://www.ferdysnijders.nl

Ferdy

Ferdy Snijders

Ferdy Snijders

Het nieuws van Gigant FM
Extra uitzendingen bij Gigant FM!

Koningsdag, komende maandag 27 april, hebben we extra uitzendingen bij Gigant FM. Vanaf 9 uur is het tijd voor “Gigant op verzoek extra” wat zal duren tot 12 uur, daarna twee uur lang “In de pas” en van 14 uur tot 17 uur “De....

> lees verder
Stream aanpassing

Ons streamplatform is aangepast, we zetten binnenkort ons oude platform uit. Hoor je een melding dat de stream binnenkort niet meer actief is zorg er dan voor dat je overschakelt. Voor onze APP verschijnt binnenkort een update, na installatie is daar....

> lees verder
naar boven