Wordt geladen

Autobedrijf Ferdy Snijders

Autobedrijf Ferdy Snijders is opgericht in 2009. Ferdy doet dit samen met pa Snijders hij verzorgt verkoop en administratie.

Doordat het pand waarin Autobedrijf Ferdy Snijders is gevestigd leeg stond kon hij z’n ambities waarmaken en na lange tijd een eigen zaak beginnen. Intussen werken er al 6 mensen in het bedrijf. In het bedrijf wordt er totaal onderhoud van alle merken auto’s en reparatie APK  en revisie gedaan.

Ook verkoop van nieuwe auto’s en occasions (zo’n 45 stuks op voorraad). Binnenkort hoopt het bedrijf nog uit te breiden met 2 nieuwe hefbruggen ook komt er nog een nieuwe monteur bij.

De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur.

Ferdy adverteert bij Gigant FM omdat hij er van ovetuigt is dat adverteren werkt en bij Gigant FM is de verhouding kostprijs / reclame heel gunstig en hij is er van overtuigd dat hem dit al verscheidene klanten heeft opgeleverd.

Kijk ook op http://www.ferdysnijders.nl

Ferdy

  • Onderdelenshop24.com
  • Het Monument
  • MansMedia
Ferdy Snijders

Ferdy Snijders

Het nieuws van Gigant FM
Stemmen op de Gigantische top 100!

Er kan weer gestemd worden op de Gigantische top 100 van Gigant FM. Via www.gigantfm.nl/stem kunt u weer stemmen op uw favoriete atiest of artiesten. Dit allemaal kan t/m de 2e kerstdag en de uitzending van onze top 100 is op oudjaarsdag. 

> lees verder
STORING!!

UPDATE: We hebben een noodverbinding kunnen realiseren dus er is weer muziek op de zender:-) Het geluid is overigens wel iets zachter dan normaal. Er is op het moment een grote storing bij onze verbindingsleverancier. Hier kan u als luisteraar problemen....

> lees verder
naar boven