Wordt geladen

Autobedrijf Ferdy Snijders

Autobedrijf Ferdy Snijders is opgericht in 2009. Ferdy doet dit samen met pa Snijders hij verzorgt verkoop en administratie.

Doordat het pand waarin Autobedrijf Ferdy Snijders is gevestigd leeg stond kon hij z’n ambities waarmaken en na lange tijd een eigen zaak beginnen. Intussen werken er al 6 mensen in het bedrijf. In het bedrijf wordt er totaal onderhoud van alle merken auto’s en reparatie APK  en revisie gedaan.

Ook verkoop van nieuwe auto’s en occasions (zo’n 45 stuks op voorraad). Binnenkort hoopt het bedrijf nog uit te breiden met 2 nieuwe hefbruggen ook komt er nog een nieuwe monteur bij.

De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur.

Ferdy adverteert bij Gigant FM omdat hij er van ovetuigt is dat adverteren werkt en bij Gigant FM is de verhouding kostprijs / reclame heel gunstig en hij is er van overtuigd dat hem dit al verscheidene klanten heeft opgeleverd.

Kijk ook op http://www.ferdysnijders.nl

Ferdy

  • Onderdelenshop24.com
  • Het Monument
  • MansMedia
Ferdy Snijders

Ferdy Snijders

Het nieuws van Gigant FM
Gigantische 100 Hits editie 2018

Daar issie dan! De Gigantische 100 Hits - editie 2018. De lijst is samengesteld door de luiteraars van Gigant FM die via onze site hebben gestemd.  Uitzending: oudejaarsdag van 8.00 tot 18.00 met veel gezelligheid en prijzen! De Gigantische 100....

> lees verder
De kerstdagen met Gigant FM.

Gigant FM heeft tijdens de kerstdagen een speciale kerstprogrammering. Tijdens beide dagen kun je jouw kerstgroet of plaat aanvragen. De gehele dag zal in het teken staan van de kerstdagen. Bent u er ook bij?

> lees verder
naar boven