Wordt geladen

Autobedrijf Ferdy Snijders

Autobedrijf Ferdy Snijders is opgericht in 2009. Ferdy doet dit samen met pa Snijders hij verzorgt verkoop en administratie.

Doordat het pand waarin Autobedrijf Ferdy Snijders is gevestigd leeg stond kon hij z’n ambities waarmaken en na lange tijd een eigen zaak beginnen. Intussen werken er al 6 mensen in het bedrijf. In het bedrijf wordt er totaal onderhoud van alle merken auto’s en reparatie APK  en revisie gedaan.

Ook verkoop van nieuwe auto’s en occasions (zo’n 45 stuks op voorraad). Binnenkort hoopt het bedrijf nog uit te breiden met 2 nieuwe hefbruggen ook komt er nog een nieuwe monteur bij.

De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur.

Ferdy adverteert bij Gigant FM omdat hij er van ovetuigt is dat adverteren werkt en bij Gigant FM is de verhouding kostprijs / reclame heel gunstig en hij is er van overtuigd dat hem dit al verscheidene klanten heeft opgeleverd.

Kijk ook op http://www.ferdysnijders.nl

Ferdy

  • MansMedia
  • Het Monument
  • Onderdelenshop24.com
Ferdy Snijders

Ferdy Snijders

Het nieuws van Gigant FM
Tijdelijke onderbreking Ziggo

Vanavond na 22 uur zijn er werkzaamheden aan onze verbinding met Ziggo, daardoor zal het geluid van GigantFM tijdelijk onderbroken worden. Er blijft wel muziek, maar dan verzorgd door onze noodband. Uiterlijk maandagmorgen 7 uur zal het hoofdsignaal weer....

> lees verder
Verbindingsproblemen naar Kabel Noord

Update: Middels een noodverbinding zijn we weer te beluisteren. Er wordt gewerkt aan een definitieve oplossing. Op dit moment zijn er verbindingsproblemen met ons signaal naar Kabel Noord. Daardoor kunnen de luisteraars momenteel niet luisteren naar....

> lees verder
naar boven