Wordt geladen

Autobedrijf Ferdy Snijders

Autobedrijf Ferdy Snijders is opgericht in 2009. Ferdy doet dit samen met pa Snijders hij verzorgt verkoop en administratie.

Doordat het pand waarin Autobedrijf Ferdy Snijders is gevestigd leeg stond kon hij z’n ambities waarmaken en na lange tijd een eigen zaak beginnen. Intussen werken er al 6 mensen in het bedrijf. In het bedrijf wordt er totaal onderhoud van alle merken auto’s en reparatie APK  en revisie gedaan.

Ook verkoop van nieuwe auto’s en occasions (zo’n 45 stuks op voorraad). Binnenkort hoopt het bedrijf nog uit te breiden met 2 nieuwe hefbruggen ook komt er nog een nieuwe monteur bij.

De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur.

Ferdy adverteert bij Gigant FM omdat hij er van ovetuigt is dat adverteren werkt en bij Gigant FM is de verhouding kostprijs / reclame heel gunstig en hij is er van overtuigd dat hem dit al verscheidene klanten heeft opgeleverd.

Kijk ook op http://www.ferdysnijders.nl

Ferdy

  • MansMedia
  • Het Monument
  • Onderdelenshop24.com
Ferdy Snijders

Ferdy Snijders

Het nieuws van Gigant FM
Megagigant 8 nov

Iedere week kiest de muziekredactie van GigantFM een Megagigant, deze week is dat de nieuwe single van Annet Nikamp, Vincent. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.annetnikamp.nl, daar is de single ook te bestellen.

> lees verder
Nieuw geluid op GigantFM

Wellicht heb je het al gehoord: Sinds vandaag hebben we nieuwe vormgeving! De bezem hebben we er flink doorheen gehaald en vanaf vandaag wordt GigantFM nog leuker en gezelliger! Ook de nieuwste hits hoor je op ons station. Heb je nog opmerkingen? Mail....

> lees verder
naar boven