Wordt geladen

Hake Slaapsystemen

Hake Slaapsystemen is in 1970 begonnen als Hake schuimrubberhal aan de Derksweg in Klazienaveen. Eigenaar is Manfred Hake. Sinds enkele jaren is Hake slaapsystemen nu gevestigd aan de Doorndistel 23 in Klazienaveen. Het bedrijf is in de jaren behoorlijk gegroeid en heeft momenteel 12 man/vrouw personeel. Ook zijn we bekend als de slaapmakelaar op internet.

Hake slaapsystemen is gespecialiseerd in complete slaapkamer inrichtingen maar ook wordt een heleboel speciaal op maat gemaakt o.a. kasten en slaapkamer meubelen. Ook matrassen worden helemaal volgens eigen wensen gemaakt dit word heel vaak gedaan voor vrachtwagens. Er zijn al ideeën voor de toekomst om het assortiment en de service nog uit te breiden. 

Hake Slaapsystemen adverteert bij Gigant FM omdat het reclame aanbod in verhouding tot de prijs heel gunstig is. Het effect van radio reclame is vele malen groter dan welk dagblad dan ook.

 Bekijk de website op: http://www.hake.nl

Hake

  • Het Monument
  • MansMedia
  • Onderdelenshop24.com
Hake Slaapsystemen

Hake Slaapsystemen

Het nieuws van Gigant FM
Tijdelijke onderbreking Ziggo

Vanavond na 22 uur zijn er werkzaamheden aan onze verbinding met Ziggo, daardoor zal het geluid van GigantFM tijdelijk onderbroken worden. Er blijft wel muziek, maar dan verzorgd door onze noodband. Uiterlijk maandagmorgen 7 uur zal het hoofdsignaal weer....

> lees verder
Verbindingsproblemen naar Kabel Noord

Update: Middels een noodverbinding zijn we weer te beluisteren. Er wordt gewerkt aan een definitieve oplossing. Op dit moment zijn er verbindingsproblemen met ons signaal naar Kabel Noord. Daardoor kunnen de luisteraars momenteel niet luisteren naar....

> lees verder
naar boven