Wordt geladen

Hake Slaapsystemen

Hake Slaapsystemen is in 1970 begonnen als Hake schuimrubberhal aan de Derksweg in Klazienaveen. Eigenaar is Manfred Hake. Sinds enkele jaren is Hake slaapsystemen nu gevestigd aan de Doorndistel 23 in Klazienaveen. Het bedrijf is in de jaren behoorlijk gegroeid en heeft momenteel 12 man/vrouw personeel. Ook zijn we bekend als de slaapmakelaar op internet.

Hake slaapsystemen is gespecialiseerd in complete slaapkamer inrichtingen maar ook wordt een heleboel speciaal op maat gemaakt o.a. kasten en slaapkamer meubelen. Ook matrassen worden helemaal volgens eigen wensen gemaakt dit word heel vaak gedaan voor vrachtwagens. Er zijn al ideeën voor de toekomst om het assortiment en de service nog uit te breiden. 

Hake Slaapsystemen adverteert bij Gigant FM omdat het reclame aanbod in verhouding tot de prijs heel gunstig is. Het effect van radio reclame is vele malen groter dan welk dagblad dan ook.

 Bekijk de website op: http://www.hake.nl

Hake

  • MansMedia
  • Onderdelenshop24.com
  • Het Monument
Hake Slaapsystemen

Hake Slaapsystemen

Het nieuws van Gigant FM
Gigantische 100 Hits editie 2018

Daar issie dan! De Gigantische 100 Hits - editie 2018. De lijst is samengesteld door de luiteraars van Gigant FM die via onze site hebben gestemd.  Uitzending: oudejaarsdag van 8.00 tot 18.00 met veel gezelligheid en prijzen! De Gigantische 100....

> lees verder
De kerstdagen met Gigant FM.

Gigant FM heeft tijdens de kerstdagen een speciale kerstprogrammering. Tijdens beide dagen kun je jouw kerstgroet of plaat aanvragen. De gehele dag zal in het teken staan van de kerstdagen. Bent u er ook bij?

> lees verder
naar boven