Wordt geladen

Hake Slaapsystemen

Hake Slaapsystemen is in 1970 begonnen als Hake schuimrubberhal aan de Derksweg in Klazienaveen. Eigenaar is Manfred Hake. Sinds enkele jaren is Hake slaapsystemen nu gevestigd aan de Doorndistel 23 in Klazienaveen. Het bedrijf is in de jaren behoorlijk gegroeid en heeft momenteel 12 man/vrouw personeel. Ook zijn we bekend als de slaapmakelaar op internet.

Hake slaapsystemen is gespecialiseerd in complete slaapkamer inrichtingen maar ook wordt een heleboel speciaal op maat gemaakt o.a. kasten en slaapkamer meubelen. Ook matrassen worden helemaal volgens eigen wensen gemaakt dit word heel vaak gedaan voor vrachtwagens. Er zijn al ideeën voor de toekomst om het assortiment en de service nog uit te breiden. 

Hake Slaapsystemen adverteert bij Gigant FM omdat het reclame aanbod in verhouding tot de prijs heel gunstig is. Het effect van radio reclame is vele malen groter dan welk dagblad dan ook.

 Bekijk de website op: http://www.hake.nl

Hake

  • MansMedia
  • Onderdelenshop24.com
  • Het Monument
Hake Slaapsystemen

Hake Slaapsystemen

Het nieuws van Gigant FM
Megagigant 8 nov

Iedere week kiest de muziekredactie van GigantFM een Megagigant, deze week is dat de nieuwe single van Annet Nikamp, Vincent. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.annetnikamp.nl, daar is de single ook te bestellen.

> lees verder
Nieuw geluid op GigantFM

Wellicht heb je het al gehoord: Sinds vandaag hebben we nieuwe vormgeving! De bezem hebben we er flink doorheen gehaald en vanaf vandaag wordt GigantFM nog leuker en gezelliger! Ook de nieuwste hits hoor je op ons station. Heb je nog opmerkingen? Mail....

> lees verder
naar boven