Wordt geladen

Hake Slaapsystemen

Hake Slaapsystemen is in 1970 begonnen als Hake schuimrubberhal aan de Derksweg in Klazienaveen. Eigenaar is Manfred Hake. Sinds enkele jaren is Hake slaapsystemen nu gevestigd aan de Doorndistel 23 in Klazienaveen. Het bedrijf is in de jaren behoorlijk gegroeid en heeft momenteel 12 man/vrouw personeel. Ook zijn we bekend als de slaapmakelaar op internet.

Hake slaapsystemen is gespecialiseerd in complete slaapkamer inrichtingen maar ook wordt een heleboel speciaal op maat gemaakt o.a. kasten en slaapkamer meubelen. Ook matrassen worden helemaal volgens eigen wensen gemaakt dit word heel vaak gedaan voor vrachtwagens. Er zijn al ideeën voor de toekomst om het assortiment en de service nog uit te breiden. 

Hake Slaapsystemen adverteert bij Gigant FM omdat het reclame aanbod in verhouding tot de prijs heel gunstig is. Het effect van radio reclame is vele malen groter dan welk dagblad dan ook.

 Bekijk de website op: http://www.hake.nl

Hake

  • Onderdelenshop24.com
  • MansMedia
  • Het Monument
Hake Slaapsystemen

Hake Slaapsystemen

Het nieuws van Gigant FM
Stemmen op de Gigantische top 100!

Er kan weer gestemd worden op de Gigantische top 100 van Gigant FM. Via www.gigantfm.nl/stem kunt u weer stemmen op uw favoriete atiest of artiesten. Dit allemaal kan t/m de 2e kerstdag en de uitzending van onze top 100 is op oudjaarsdag. 

> lees verder
STORING!!

UPDATE: We hebben een noodverbinding kunnen realiseren dus er is weer muziek op de zender:-) Het geluid is overigens wel iets zachter dan normaal. Er is op het moment een grote storing bij onze verbindingsleverancier. Hier kan u als luisteraar problemen....

> lees verder
naar boven