Wordt geladen

Oudejaarsdag : De Gigantische 100 Hits

De stemmen worden op dit moment geteld en op oudejaarsdag zenden we hem uit: de Top 100 allertijden volgens de luisteraars van Gigant FM. Ofterwel: De Gigantische 100 Hits! 

De lijst staat vol met Nederlandstalige top hits, piratenklassiekers, Goud van Oud en nieuwe platen ui het afgelopen jaar. De DJ’s van Gigant FM draaien hem op oudejaarsdag van het begin tot het einde en maken er uiteraard een gezellige show van!

Vuurwerkpakketten te winnen!

Ook hebben we dit jaar weer prijzen weg te geven! O.a. hebben we vuurwerkpakketen van Roelof Klinkhamer Vuurwerk uit Sleen voor de winnaars op deze laatste dag van het jaar!

Luister dus vanag 8.00 mee en mis niets van de Gigantische 100 Hits!

  • MansMedia
  • Het Monument
  • Onderdelenshop24.com
Het nieuws van Gigant FM
Stemmen op de Gigantische top 100!

Er kan weer gestemd worden op de Gigantische top 100 van Gigant FM. Via www.gigantfm.nl/stem kunt u weer stemmen op uw favoriete atiest of artiesten. Dit allemaal kan t/m de 2e kerstdag en de uitzending van onze top 100 is op oudjaarsdag. 

> lees verder
STORING!!

UPDATE: We hebben een noodverbinding kunnen realiseren dus er is weer muziek op de zender:-) Het geluid is overigens wel iets zachter dan normaal. Er is op het moment een grote storing bij onze verbindingsleverancier. Hier kan u als luisteraar problemen....

> lees verder
naar boven