Wordt geladen

Oudejaarsdag : De Gigantische 100 Hits

De stemmen worden op dit moment geteld en op oudejaarsdag zenden we hem uit: de Top 100 allertijden volgens de luisteraars van Gigant FM. Ofterwel: De Gigantische 100 Hits! 

De lijst staat vol met Nederlandstalige top hits, piratenklassiekers, Goud van Oud en nieuwe platen ui het afgelopen jaar. De DJ’s van Gigant FM draaien hem op oudejaarsdag van het begin tot het einde en maken er uiteraard een gezellige show van!

Vuurwerkpakketten te winnen!

Ook hebben we dit jaar weer prijzen weg te geven! O.a. hebben we vuurwerkpakketen van Roelof Klinkhamer Vuurwerk uit Sleen voor de winnaars op deze laatste dag van het jaar!

Luister dus vanag 8.00 mee en mis niets van de Gigantische 100 Hits!

  • MansMedia
  • Het Monument
  • Onderdelenshop24.com
Het nieuws van Gigant FM
De Gigantische 100 Hits editie 2017

Oudejaarsdag 2017 wordt weer de Top 100 volgens de luisteraars van Gigant FM uitgezonden. Hieronder is de complete lijst te lezen. 1 Peter Maffay Du 2 Jannes Zwevend Naar ’t Geluk 3 Gerrit Denekamp en Martin Jager We hangen....

> lees verder
Oudejaarsdag : De Gigantische 100 Hits

De stemmen worden op dit moment geteld en op oudejaarsdag zenden we hem uit: de Top 100 allertijden volgens de luisteraars van Gigant FM. Ofterwel: De Gigantische 100 Hits!  De lijst staat vol met Nederlandstalige top hits, piratenklassiekers, Goud....

> lees verder
Gigant FM App

Binnenkort verkrijgbaar!

De Gigant FM App voor iPhone!

naar boven