Wordt geladen

Oudejaarsdag : De Gigantische 100 Hits

De stemmen worden op dit moment geteld en op oudejaarsdag zenden we hem uit: de Top 100 allertijden volgens de luisteraars van Gigant FM. Ofterwel: De Gigantische 100 Hits! 

De lijst staat vol met Nederlandstalige top hits, piratenklassiekers, Goud van Oud en nieuwe platen ui het afgelopen jaar. De DJ’s van Gigant FM draaien hem op oudejaarsdag van het begin tot het einde en maken er uiteraard een gezellige show van!

Vuurwerkpakketten te winnen!

Ook hebben we dit jaar weer prijzen weg te geven! O.a. hebben we vuurwerkpakketen van Roelof Klinkhamer Vuurwerk uit Sleen voor de winnaars op deze laatste dag van het jaar!

Luister dus vanag 8.00 mee en mis niets van de Gigantische 100 Hits!

  • MansMedia
  • Het Monument
  • Onderdelenshop24.com
Het nieuws van Gigant FM
Tijdelijke onderbreking Ziggo

Vanavond na 22 uur zijn er werkzaamheden aan onze verbinding met Ziggo, daardoor zal het geluid van GigantFM tijdelijk onderbroken worden. Er blijft wel muziek, maar dan verzorgd door onze noodband. Uiterlijk maandagmorgen 7 uur zal het hoofdsignaal weer....

> lees verder
Verbindingsproblemen naar Kabel Noord

Update: Middels een noodverbinding zijn we weer te beluisteren. Er wordt gewerkt aan een definitieve oplossing. Op dit moment zijn er verbindingsproblemen met ons signaal naar Kabel Noord. Daardoor kunnen de luisteraars momenteel niet luisteren naar....

> lees verder
naar boven