Wordt geladen

Oudejaarsdag : De Gigantische 100 Hits

De stemmen worden op dit moment geteld en op oudejaarsdag zenden we hem uit: de Top 100 allertijden volgens de luisteraars van Gigant FM. Ofterwel: De Gigantische 100 Hits! 

De lijst staat vol met Nederlandstalige top hits, piratenklassiekers, Goud van Oud en nieuwe platen ui het afgelopen jaar. De DJ’s van Gigant FM draaien hem op oudejaarsdag van het begin tot het einde en maken er uiteraard een gezellige show van!

Vuurwerkpakketten te winnen!

Ook hebben we dit jaar weer prijzen weg te geven! O.a. hebben we vuurwerkpakketen van Roelof Klinkhamer Vuurwerk uit Sleen voor de winnaars op deze laatste dag van het jaar!

Luister dus vanag 8.00 mee en mis niets van de Gigantische 100 Hits!

  • MansMedia
  • Het Monument
  • Onderdelenshop24.com
Het nieuws van Gigant FM
Gigantische 100 Hits editie 2018

Daar issie dan! De Gigantische 100 Hits - editie 2018. De lijst is samengesteld door de luiteraars van Gigant FM die via onze site hebben gestemd.  Uitzending: oudejaarsdag van 8.00 tot 18.00 met veel gezelligheid en prijzen! De Gigantische 100....

> lees verder
De kerstdagen met Gigant FM.

Gigant FM heeft tijdens de kerstdagen een speciale kerstprogrammering. Tijdens beide dagen kun je jouw kerstgroet of plaat aanvragen. De gehele dag zal in het teken staan van de kerstdagen. Bent u er ook bij?

> lees verder
naar boven