Wordt geladen

Draadloos luisteren via DAB+

Draadloos luisteren naar Gigant FM kan in Vlagtwedde en omgeving ook via DAB+. Deze nieuwe techniek is bedacht om meer zenders in de ether te kunnen uitzenden zonder dat ze elkaar storen en ook met een beter geluid dan op de FM. De bedoeling is dat FM uiteindelijk helemaal gaat verdwijnen en iedereen in de auto of elders draadloos radio gaat luisteren via DAB+.

Gigant FM op DAB+ in de regio Vlagtwedde

Ook Gigant FM gaat mee in deze nieuwe techniek en sinds 8 november zijn wij daarom in Vlagtwedde en omgeving te ontvangen op DAB+. Woon je in ons ontvangstgebied? Zoek dan op je DAB+ radio naar Gigant FM (kanaal 12D) en geniet van onze unieke programmering!

Nog geen DAB+ radio?

Nog geen DAB+ radio? Deze zijn al voor een paar tientjes te koop! Onderaan de site hebben we al enkele opties geplaatst die je meteen kan bestellen! Ook in de auto is het mogelijk een DAB+ radio te laten inbouwen. Behalve Gigant FM kan je nog tientallen andere zenders ontvangen die normaal gesproken niet in de ether te beluisteren zijn.

Het nieuws van Gigant FM
Stemmen kan!

Oudjaarsdag 2020 zendt Gigant FM weer de Gigantische 100 uit, vanaf 8 uur ’s ochtends. Je kunt vanaf nu stemmen via onze website en wel via www.gigantfm.nl/stem. Al vast veel plezier met het stemmen!!

> lees verder
Gigant FM op DAB+ in Oost Groningen!

Goed nieuws, Gigant FM is sinds zondag 08 november te beluisteren in heel Oost Groningen via het DAB+ netwerk van Radio Westerwolde. Het signaal is nog niet op volle sterkte, alleen de zender vlagtwedde is actief en wel op kanaal 12D. Dit signaal zal....

> lees verder
naar boven