Wordt geladen

Draadloos luisteren via DAB+

Draadloos luisteren naar Gigant FM kan in Vlagtwedde en omgeving ook via DAB+. Deze nieuwe techniek is bedacht om meer zenders in de ether te kunnen uitzenden zonder dat ze elkaar storen en ook met een beter geluid dan op de FM. De bedoeling is dat FM uiteindelijk helemaal gaat verdwijnen en iedereen in de auto of elders draadloos radio gaat luisteren via DAB+.

Gigant FM op DAB+ in de regio Vlagtwedde

Ook Gigant FM gaat mee in deze nieuwe techniek en sinds 8 november zijn wij daarom in Vlagtwedde en omgeving te ontvangen op DAB+. Woon je in ons ontvangstgebied? Zoek dan op je DAB+ radio naar Gigant FM (kanaal 12D) en geniet van onze unieke programmering!

Nog geen DAB+ radio?

Nog geen DAB+ radio? Deze zijn al voor een paar tientjes te koop! Onderaan de site hebben we al enkele opties geplaatst die je meteen kan bestellen! Ook in de auto is het mogelijk een DAB+ radio te laten inbouwen. Behalve Gigant FM kan je nog tientallen andere zenders ontvangen die normaal gesproken niet in de ether te beluisteren zijn.

Het nieuws van Gigant FM
Extra uitzendingen op Gigant FM!!

Gigant FM breidt de komende weken door de aankomende avondklok haar uitzendingen uit! Door de zorgwekkende Corona cijfers en de grote kans op een derde golf heeft de politiek besloten om een avondklok in te stellen vanaf 21 uur ’s avonds....

> lees verder
15 jaar Gigant FM

Deze maand bestaat Gigant FM maar liefst 15 jaar! De hele maand besteden we hier aandacht aan in onze uitzendingen en aan het eind van de maand, op zaterdag 30 en zondag 31 januari, maken we een prachtige uitzending met leuke onderwerpen en oud presentatoren....

> lees verder
naar boven