Wordt geladen

Draadloos luisteren via DAB+

Draadloos luisteren naar Gigant FM kan in Emmen en omgeving ook via DAB+. Deze nieuwe techniek is bedacht om meer zenders in de ether te kunnen uitzenden zonder dat ze elkaar storen en ook met een beter geluid dan op de FM. De bedoeling is dat FM uiteindelijk helemaal gaat verdwijnen en iedereen in de auto of elders draadloos radio gaat luisteren via DAB+.

Gigant FM op DAB+ in de regio Emmen

Ook Gigant FM gaat mee in deze nieuwe techniek en al vanaf eind 2015 zijn wij daarom in Emmen en omgeving te ontvangen op DAB+. Woon je in ons ontvangstgebied? Zoek dan op je DAB+ radio naar Gigant FM en geniet van onze unieke programmering!

Nog geen DAB+ radio?

Nog geen DAB+ radio? Deze zijn al voor een paar tientjes te koop! Onderaan de site hebben we al enkele opties geplaatst die je meteen kan bestellen! Ook in de auto is het mogelijk een DAB+ radio te laten inbouwen. Behalve Gigant FM kan je nog tientallen andere zenders ontvangen die normaal gesproken niet in de ether te beluisteren zijn.

  • MansMedia
  • Onderdelenshop24.com
  • Het Monument
Het nieuws van Gigant FM
Gigant FM op KPN kanaal 1154

Al jaren kan je Gigant FM ook beluisteren via KPN digitaal, dus Interactieve TV. Je luisterde voorheen altijd via kanaal 899 maar KPN heeft wijzigingen in het pakket doorgevoerd waardoor we nu op een ander kanaal zijn te horen. Je hoort ons nu op kanaal....

> lees verder
Nieuwe website online!

Gigant FM gaat met de tijd mee en heeft vanaf 1 juli 2017 een geheel nieuwe website! Grote voordeel is dat deze nieuwe website ook op kleine schermen zoals die van tablets en smartphones is te bekijken.  De nieuwe site bevat tevens meer informatie....

> lees verder
Gigant FM App

Binnenkort verkrijgbaar!

De Gigant FM App voor iPhone!

naar boven