Wordt geladen

Giganten Gala

Jaarlijks organiseert Gigant FM in Erica een groot familiefeest genaamd het Giganten Gala.In de afgelopen 10 jaar dat we dit feest hebben gehouden hebben we vrijwel alle bekende Nederlandse artiesten op het podium gehad zoals: Jannes, Jan Smit, Nick & Simon, Gerard Joling, Frans Bauer en vele andere.

Ook regionaal talent gevens wij altijd een plek op het Giganten Gala. Zo traden o.a. Monique Heegen, Bouke, John Stevens, Jan Warringa, Lucas & Gea en nog heel veel meer!

Gigantengala 2018 

Het Gigantengala 2018 is dit jaar ook weer 2 dagen. Op zaterdag 2 juni en zondag 3 juni zal ons gala weer plaats vinden in een feesttent aan de Veenschapswijk op Erica. Op zaterdagavond is er weer een 80’s & 90’s feest in de tent. De dj van deze avond is DJ Michelangelo (Michel Lubbers) en de entree is gratis. Op zondag 3 juni gaan weer een tal van artiesten optreden o.a SnollebollekesCCR REVIVAL BAND#HennyWeijmans (voormalig zanger van de New Four), Henk WijngaardCorry KoningsAukje Fijn en Evert Wolters.

Kaarten voor ons gala zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij:

Bakkerij van Veenen Erica

Drukkerij Hermans Klazienaveen

2wielers Martin Jeuring Nieuw-Amsterdam

Ook zijn de kaarten te bestellen via www.ticketpoint.nl

 ps. er zal geen gardarobe aanwezig zijn vanwege het weer. Wat wel aanwezig is op het feestterrein, is een pinautomaat.

Gigant FM.

 

 

 width=1100

 

Gigantengala

  • Het Monument
  • MansMedia
  • Onderdelenshop24.com
Giganten Gala 2017

Giganten Gala 2017

Het nieuws van Gigant FM
Stemmen op de Gigantische top 100!

Er kan weer gestemd worden op de Gigantische top 100 van Gigant FM. Via www.gigantfm.nl/stem kunt u weer stemmen op uw favoriete atiest of artiesten. Dit allemaal kan t/m de 2e kerstdag en de uitzending van onze top 100 is op oudjaarsdag. 

> lees verder
STORING!!

UPDATE: We hebben een noodverbinding kunnen realiseren dus er is weer muziek op de zender:-) Het geluid is overigens wel iets zachter dan normaal. Er is op het moment een grote storing bij onze verbindingsleverancier. Hier kan u als luisteraar problemen....

> lees verder
naar boven