Wordt geladen

Giganten Gala

Jaarlijks organiseert Gigant FM in Erica een groot familiefeest genaamd het Giganten Gala.In de afgelopen 10 jaar dat we dit feest hebben gehouden hebben we vrijwel alle bekende Nederlandse artiesten op het podium gehad zoals: Jannes, Jan Smit, Nick & Simon, Gerard Joling, Frans Bauer en vele andere.

Ook regionaal talent gevens wij altijd een plek op het Giganten Gala. Zo traden o.a. Monique Heegen, Bouke, John Stevens, Jan Warringa, Lucas & Gea en nog heel veel meer!

Gigantengala 2018 

Het Gigantengala 2018 is dit jaar ook weer 2 dagen. Op zaterdag 2 juni en zondag 3 juni zal ons gala weer plaats vinden in een feesttent aan de Veenschapswijk op Erica. Op zaterdagavond is er weer een 80’s & 90’s feest in de tent. De dj van deze avond is DJ Michelangelo (Michel Lubbers) en de entree is gratis. Op zondag 3 juni gaan weer een tal van artiesten optreden o.a SnollebollekesCCR REVIVAL BAND#HennyWeijmans (voormalig zanger van de New Four), Henk WijngaardCorry KoningsAukje Fijn en Evert Wolters.

Kaarten voor ons gala zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij:

Bakkerij van Veenen Erica

Drukkerij Hermans Klazienaveen

2wielers Martin Jeuring Nieuw-Amsterdam

Ook zijn de kaarten te bestellen via www.ticketpoint.nl

 ps. er zal geen gardarobe aanwezig zijn vanwege het weer. Wat wel aanwezig is op het feestterrein, is een pinautomaat.

Gigant FM.

 

 

 width=1100

 

Gigantengala

  • Onderdelenshop24.com
  • Het Monument
  • MansMedia
Giganten Gala 2017

Giganten Gala 2017

Het nieuws van Gigant FM
Tijdelijke onderbreking Ziggo

Vanavond na 22 uur zijn er werkzaamheden aan onze verbinding met Ziggo, daardoor zal het geluid van GigantFM tijdelijk onderbroken worden. Er blijft wel muziek, maar dan verzorgd door onze noodband. Uiterlijk maandagmorgen 7 uur zal het hoofdsignaal weer....

> lees verder
Verbindingsproblemen naar Kabel Noord

Update: Middels een noodverbinding zijn we weer te beluisteren. Er wordt gewerkt aan een definitieve oplossing. Op dit moment zijn er verbindingsproblemen met ons signaal naar Kabel Noord. Daardoor kunnen de luisteraars momenteel niet luisteren naar....

> lees verder
naar boven