Via internet luisteren

Er zijn verschillende manieren om via internet online Gigant FM te beluisteren. 

Webplayer

U kunt aan de linkerkant op de knop Nu Luisteren klikken. Er zal dan geprobeerd worden een pop-up scherm te openen met daarin de muziekplayer. Op sommige computers wordt de pop-up niet geopend doordat er een pop-up killer actief is. Deze dient u voor onze site uit te schakelen. Mocht dit niet lukken dan kan de webplayer ook via de site worden gebruikt, klik daarvoor hier. Als u de webplayer voor het eerst gebruikt dient u in de balk die bovenaan in het pop-up scherm verschijnt toestemming te geven voor het starten van de muziekplayer.

Directe Livestreams

Aan de linkerkant van de site ziet u diverse iconen van bekende muziekspelers die u kunt gebruiken om te luisteren zoals Windows Media Player, Itunes, Winamp en Realplayer. Hiermee kunt u rechtstreeks naar de streams luisteren. Hiervoor moet u wel de betreffende software hebben geïnstalleerd op uw PC. Deze is gratis te downloaden via de volgende links:

Players gratis downloaden

 

Mocht u ondanks bovenstaande informatie nog problemen ondervinden met het online luisteren naar Gigant FM dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Kijk ook eens naar:

Uw website online voor slechts 40 euro per jaar!
Antiekhuis het Monument
Hondsrugdirect