Adverteren op Gigant FM

Gigant FM is een jong commercieel radiostation dat sinds oktober 2005 actief is. Eerst als internetradio station, later in januari 2006 als kabel station in bijna geheel Drenthe en geheel Groningen. Met 335000 kabelaansluitingen mag Gigant FM zich een middelgroot radiostation noemen en bereikt Gigant FM dagelijks een klein miljoen luisteraars met haar uitzendingen, die grotendeels bestaat uit het Nederlandse lied en daarnaast van alles wat, een mix van Engels, Duits, Populair, Top 40. Wij zijn uniek in onze muziekkeuze, waardoor we reeds hebben bewezen een familiezender te zijn met een brede doelgroep.Ook is Gigant FM inmiddels uitgegroeid tot een van de best beluisterde internet radiostations van Nederland.

Adverteren voor elk budget, op radio, internet en het Giganten Gala!

AfbeeldingUiteraard is het mogelijk te adverteren op Gigant FM. De kracht van onze reclame afdeling is het feit dat we luisteren naar de klant. Maatwerk is dan ook een woord wat vaak voorbij komt. Wij luisteren graag naar uw wensen en maken daar een passende offerte bij. Of het nu voor een week, maand of langere tijd is, wij verwelkomen u graag als klant.

Voor bedrijven die geen ruim reclame budget hebben maar toch graag hun naamsbekendheid willen vergroten is het nu mogelijk om programma's, of nonstop muziek uren te sponsoren. U kunt al een week nonstop muziek "adopteren" vanaf 50 euro per week! Bij het sponsoren wordt aan het begin van het uur de naam van het bedrijf vermeld. Aan het produceren van een sponsor vermelding zijn geen kosten verbonden.

AfbeeldingOok is het mogelijk te adverteren op de website van Gigant FM middels een banner. Doordat de banners elkaar regelmatig afwisselen vallen ze extra op en zullen deze snel de aandacht van de website bezoeker trekken. Wanneer er op een banner wordt geklikt wordt uiteraard de website van de adverteerder geopend. 

Een derde mogelijkheid is het sponsoren van het Giganten Gala. Dit jaarlijkse evenement in Erica trekt duizenden bezoekers. Het is mogelijk op of rond het podium of evenemententerrein uw reclame uiting te plaatsen.

U wilt meer informatie of heeft u zelf een idee voor sponsoring of reclame? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze reclame afdeling.

Dit kan via reclame@gigantfm.nl of een telfoontje naar 06-24928116


Kijk ook eens naar:

NU OP GIGANT FM
Uw website online voor slechts 40 euro per jaar!
Antiekhuis het Monument
Hondsrugdirect